۳. وقتی نفس کامل میکشید، برای لحظهای مکثکنید و بعد به آرامی از طریق بینی یا دهان، هوا را بیرون دهید. دقت کنید هوا را بهطور کامل از ریههایتان خارج نکنید.
درحالیکه باید دانست این بایدها و قوانین ذهن فرد است که با دنیای واقعی مطابقت ندارد. در دنیای واقعی لزوماً به کسی که محبت میکنیم، با احترام رفتار نمیکند.
تا جای ممکن باید از غذاهای تازه استفاده کرد و غذاهای کنسرو شده برای بیولوژی بدن مناسب نمیباشد.
این خود وقایع نیستند که احساس خاصی را در انسان ایجاد میکنند، بلکه معنای وقایع است که احساسات متفاوتی را در انسان ایجاد میکنند. در صورتی که در بیماری خود یا مرگ عزیزان خود معنایی نیابیم و آن را پوچ و عبث بدانیم، مسلماً دچار اضطراب میشویم، ولکن اگر مرگ را دروازهی حیاتی دیگر بدانیم، آرامش ما را فرا میگیرد.
یکی از راههای مقابله با استرس، نوشتن خاطرات روزانه است. بررسیهای اخیر نشان میدهند که نوشتن خاطرات برای سلامتی روح و روان و نیز جسم مفید است. نوشتن خاطرات باعث میشود استرسها و مشکلات فرد جنبه بیرونی پیدا کرده و فرد از سطحی بالاتر به مشکل بنگرد. استرس زمانی بیشتر انسان را از پای در میاورد که فرد خود را با مشکلش یکی میداند.
«براساس قانون یرکس-دادسون، استرس تا نقطهای میتواند عملکرد را بهبود بخشد، اما استرسها در صورتیکه از حدی افزایش یابند، از کیفیت عملکرد میکاهند و به آن دیسترس یا پریشانی میگوییم.» (ص۲۲ مدیریت استرس).
در ضمن، تحریف شناختی همه یا هیچ باعث میشود او موفقیت نسبی در امور را شکست محسوب کرده و در نتیجه همواره خود را شکست خورده و دوست نداشتنی بداند. ذیلاً بهطور مختصر تعدادی از شایعترین تحریفات شناختی در افراد مضطرب را معرفی میکنیم تا پس از آگاهی از وجود آنها در سیستم فکری خود بتوانیم با آنها مقابله کنیم (برای مطالعه دقیقتر به مقاله تحریفات شناختی مراجعه شود).
اضطراب پاسخ طبیعی انسان به فشار روانی و استرس است. این فشار و استرس میتواند واقعی یا تصوری باشد.
فردیکه مدتهاست در عین حال که با ازدواج پرتنش خود دست و پنجه نرم میکند، تغییر شغل نیز میدهد و در فکر تغییر مکان زندگی خود نیز میباشد، میتواند به اضطراب دچار شود؛ اگرچه شاید هیچیک از این موارد بهتنهایی او را از پای درنیاورد ولکن تجمیع و انباشتهشدن آنها، او را دچار اضطراب میکند.
عبارت است از هراس فراوان و یا اجتناب از یک شیء یا موقعیت ویژه. از جمله موارد فوبیای خاص میتوان به فوبیای حیوانات، ترس از ارتفاع، فوبیای آسانسور، فوبیای هواپیما، فوبیای پزشک یا دندانپزشک و فوبیای خون اشاره کرد.
افکاری مانند: نکن، نمیتوانی، چه میشود اگر، مواظب باش و … .
رازک دارای خواص خواب آور، آرامبخش، more info ضد اسپاسم، ضد سرطانی، ادرارآور و هضم بهتر غذا است، گرگرفتگی ناشی از یائسگی را کاهش می دهد، باعث بهبود گردش خون می شود، عروق خونی را باز می کند و به طور قابل توجهی علائم استرس، اضطراب و افسردگی را کاهش می دهد.
افراد بسته به نوع مشکل خود تفکرات نادرست متفاوتی دارند، بهطور مثال، بعضی از این باورها بیشتر منجر به اضطراب و بعضی منجر به افسردگی میشوند. باور شماره ۸ در افراد دارای گذر هراسی و باور شماره ۱۰- ۱۱- ۱۲ اغلب در افراد کمال گرا مشاهد میشود.
این متن توسط تحریریه فارمافوری با استفاده از منابع متعدد تهیه و تالیف شده است. بازنشر آن تنها با ذکر منبع مجاز است.